Ιδρυμα Πολιτισμού "Σταύρος Νιάρχος"

ΕκτύπωσηΕκτύπωση

Ιδρυμα Πολιτισμού Σταύρος ΝιάρχοςΤο Κέντρο Επισκεπτών του Κέντρου Πολιτισμού του ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος άνοιξε τις πόρτες του

 

Eνα μεγάλο έργο για τους πολίτες όλης της χώρας, κατασκευάζεται στο Δέλτα Φαλήρου από το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ). Πιστό στο όραμά του, ότι η παιδεία & ο πολιτισμός αποτελούν την ραχοκοκαλιά κάθε προηγμένης κοινωνίας, το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ),έχει αναλάβει την κατασκευή & την πλήρη χρηματοδότηση,ενός μεγάλου πάρκου αναψυχής & εκπαιδευτικού χαρακτήρα –στο χώρο του παλαιού ιπποδρόμου-που θα αλλάξει ριζικά τον χάρτη της πόλης μας. Το σπουδαίο αυτό έργο εκτός από τη δημιουργία του πάρκου, θα περιλαμβάνει επίσης και δύο νέα κτίρια, την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδας με πλήρη πρόσβαση στο κοινό & την νέα Λυρική Σκηνή και θα υποδεχθεί το κοινό το 2016.

Όμως το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), προχωρά σε μία ακόμη καινοτομία & δίνει την ευκαιρία σε όλους εμάς & τα παιδιά μας, να επισκεφθούμε οπτικά τον χώρο & να «περιηγηθούμε» σε αυτόν, μέσα από ειδικά σχεδιασμένες διαδραστικές δραστηριότητες & παιχνίδια στο ΚΤΙΡΙΟ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ, που άνοιξε τις πύλες του και μας περιμένει. Μικροί & μεγάλοι θα απολαύσουν την επίσκεψη & θα περάσουν μία δημιουργική ημέρα. Σας το συστήνουμε ανεπιφύλακτα & σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση!

 

Ωράριο λειτουργίας:

Από Τρίτη έως Κυριακή: 10.00-16.30 (Δευτέρα κλειστά)

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες & οδηγίες για την προσέλευσή σας στη διεύθυνση: www.snfcc.org

 

«Αν θα έπρεπε να χαρακτηρίσω με μία μόνο λέξη το Κέντρο Επισκεπτών, θα επέλεγα τη λέξη “διάφανο”. Με διάφανο σχεδιασμό & διάφανη λειτουργία, επινοήθηκε & υλοποιήθηκε έχοντας έναν διπλό στόχο: να προσφέρει ελεύθερη & ανοιχτή πρόσβαση στο κοινό & να φέρει ακόμα πιο κοντά τους πολίτες στη μεγαλόπνοη ιδέα του Κέντρου

Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Ευχόμαστε να αποτελέσει έναν φιλικό χώρο ψυχαγωγίας για τους κατοίκους της πόλης» Γιάννης Τροχόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος & Γενικός Διευθυντής του ΚΠΙΣΝ.

happy baby