ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ «ΤΕΧΝΟΤΟΠΟΣ»

ΕκτύπωσηΕκτύπωση

πολυχώρος τεχνότοποςΈνα ξεχωριστό στέκι περιμένει εσάς και τα παιδιά σας στο Χαλάνδρι.

 

 

Ανακαλύψτε τα μυστικά του ΤΕΧΝΟΤΟΠΟΥ και αφήστε τον, να σας ταξιδέψει. Στο υπέροχο νεοκλασικό του κτίριο, θα βρείτε ένα φιλόξενο & ιδιαίτερα προσεγμένο χώρο δημιουργικής απασχόλησης καλλιτεχνικών, εκπαιδευτικών & ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων, με πληθώρα δραστηριοτήτων.

 

 

Τί προσφέρει

Η επαφή & η γνωριμία με την τέχνη, είναι ένα σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή των ανθρώπων. Προσφέροντας οι γονείς στα παιδιά την ευκαιρία να γνωρίσουν τις τέχνες μέσα από ειδικά δομημένες για την ηλικία τους δραστηριότητες, καταφέρνει να κάνει πλουσιότερη τη ζωή τους. Τα ενθουσιάζει και με απλό αλλά έξυπνο τρόπο καλλιεργεί την προσωπικότητά τους & απελευθερώνει την φαντασία τους. Ανοίγει καινούριους δρόμους στο μυαλό και την ψυχή τους επιτρέποντάς τους να εκφράσουν τα βαθύτερα συναισθήματά τους και τον πλούσιο εσωτερικό τους κόσμο!

Όσο τα παιδιά διασκεδάζουν & μαθαίνουν με την συντροφιά και την καθοδήγηση του έμπειρου ειδικού συμβούλου Προσχολικής Αγωγής κ.Στυλιανού Ταλέβη, οι γονείς μπορείτε να απολαύσετε λίγες ώρες ξενοιασιάς είτε στον υπέροχο κήπο του παλιού αρχοντικού, εάν ο καιρός το επιτρέπει, είτε στον χώρο της καφετέριας μέσα στο κτίριο.

Ο ΤΕΧΝΟΤΟΠΟΣ,είναι ένας πολυχώρος όπου οργανώνει πληθώρα εκπαιδευτικών, καλλιτεχνικών & ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων & εργαστήρια.

 

 

Πάντα κοντά στους γονείς

 

 

Ο ΤΕΧΝΟΤΟΠΟΣ, κάθε Τετάρτη & Πέμπτη, στις 6.30μμ, δίνει την δυνατότητα στους μικρούς του επισκέπτες να συμμετάσχουν στα εργαστήρια & στις δραστηριότητες που διοργανώνει, χωρίς καμία επιβάρυνση. Προγραμματίστε λοιπόν μια έξοδο στη μέση της εβδομάδας και χαρίστε σε σας και στους αγαπημένους σας, μία όμορφη ανάπαυλα.

 

 

Τα εργαστήρια έχουν εκπαιδευτικό χαρακτήρα: μέσα από πολλαπλές δραστηριότητες τα παιδιά έρχονται σε επαφή με διάφορα θέματα από τον κόσμο της τέχνης & της επιστήμης. Ο Μάρτιος είναι αφιερωμένος στη θεματική ενότητα «Φυσικές Επιστήμες & Έμβιος Κόσμος» (Περιβαλλοντική Αγωγή). Υπεύθυνος για τις μεθόδους και τους στόχους της δραστηριότητας είναι ο συνεργάτης μας και Ειδικός Προσχολικής Αγωγής, Στυλιανός Ταλέβης.

 

Οι δραστηριότητες έχουν περισσότερο ψυχαγωγικό & κινητικό χαρακτήρα: Περιλαμβάνει δραστηριότητες θεατρικού παιχνιδιού, αυτοσχεδιασμού, μουσικοκινητικής κλπ.

Υπεύθυνη είναι η συνεργάτης μας, Ειδική Προσχολικής Αγωγής και Εμψυχώτρια, κα Μαρίνα Βραχνέλη.

 

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

 

Ο Τεχνότοπος λειτουργεί καθημερινά,από Τετάρτη έως Κυριακή, από τις 17:30 έως τις 22:00.

Διεύθυνση Σοφοκλή Βενιζέλου και Μαρμαριωτίσσης 28 - Χαλάνδρι, τηλέφωνο 210-6814336.

 

 Για περισσότερες πληροφορίες, www.technotopos.gr

 

Καλή σας διασκέδαση!

happy baby