Αγαπήστε κάθε στιγμή με το μωρό σας!

ΕκτύπωσηΕκτύπωση

love every momentΤο μικρό πολύτιμο μωράκι σας ήρθε στον κόσμο και ως γονείς θέλετε το καλύτερο για εκείνο.

Χάδια, αγκαλιές, φροντίδα, περιποίηση & απέραντη αγάπη, είναι αυτά που χρειάζεται το μωράκι σας, για να μεγαλώσει με υγεία και να αισθάνεται ευτυχισμένο. Κι εσείς δίπλα του, ακοίμητοι φρουροί, θέλετε να μοιράζεστε κάθε στιγμή, κάθε γέλιο, κάθε άγγιγμα δικό του.

Ως γονείς και ειδικότερα ως μητέρα, γνωρίζετε από ένστικτο, τι χρειάζεται να κάνετε. Και να είστε σίγουρη, ότι το κάνετε σωστά.Καλείστε να πάρετε αποφάσεις σχετικά με χιλιάδες πράγματα, που απαρτίζουν την καθημερινότητά του και που είναι όλα απαραίτητα, τόσο για την σωστή ανάπτυξη του μικρού σας αλλά και για την ηρεμία, που έχει ανάγκη!

Κάθε στιγμή μαζί του, είναι στιγμή χαράς. Το τάισμα, το μπάνιο, το άλλαγμά του, είναι όλα ξεχωριστά. Έχετε όμως ποτέ αναλογιστεί, πόσες φορές θα χρειαστεί να αλλάξετε την πάνα του μωρού σας, ώσπου  αυτό να μεγαλώσει; Σίγουρα όχι, όπως άλλωστε και οι περισσότεροι από εμάς. Μία μέτρηση όμως που έκαναν οι πάνες Libero, έδειξε ότι κάθε μητέρα αλλάζει την πάνα του μωρού της 4.500 φορές περίπου.Αν και ακούγεται υπερβολικά «κουραστικό» αυτό το νούμερο, σκεφθείτε ότι κάθε μητέρα αλλά και πατέρας, έχουν την δυνατότητα να μεταμορφώσουν αυτή την άχαρη ομολογουμένως διαδικασία και να την μετατρέψουν σε 4.500 στιγμές αγάπης. Αυτό σίγουρα ακούγεται καλύτερο!

Ποιός είναι όμως ο τρόπος;

Είναι απλό. Σκεφθείτε, όλη την τρυφερότητα που μπορείτε να προσφέρετε  στο μωράκι σας,  καθώς φροντίζετε και περιποιείστε το σωματάκι του,τη χαρά που του δίνει το άγγιγμα και το χάδι σας, τα βλέμματα αγάπης που μπορείτε να ανταλλάξετε, τα παιχνίδια που μπορείτε να παίξετε με το μικρό σας, κάθε φορά που το αλλάζετε. Πόσα μπορείτε να μοιραστείτε μαζί του, τώρα που έχετε όλη την προσοχή σας, εστιασμένη σε αυτό και μόνο. Πόσα μπορείτε να του μάθετε, πόσα χαμόγελα μπορείτε να του «κλέψετε»...Και πόση χαρά αντίστοιχα θα πάρετε εσείς από αυτό και την μοναδική επικοινωνία που μοιράζεστε, κάθε μία από τις 4.500 φορές που θα χρειαστεί να το αλλάξετε. Αληθινά εντυπωσιακό πράγματι!

Αγαπήστε λοιπόν κάθε στιγμή με το μωρό σας και δώστε του υποσχέσεις, καθώς σας ξετρελαίνει με τα νάζια του. Και αν θέλετε να μην μείνετε μόνο στα...λόγια, αλλά να έχετε και αποδείξεις για να σας θυμίζουν όσα θέλετε να κάνετε για τον μικρό σας θησαυρό καθημερινά, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.LoveEveryMoment.gr και δώστε κι εσείς την δική σας υπόσχεση, στο μωρό και στον εαυτό σας.

Να γυρίσετε νωρίτερα από τη δουλειά, να παίξετε απερίσπαστοι μαζί του, να του διαβάσετε ξανά και ξανά, το ίδιο παραμύθι!

Και κάθε ημέρα θα είναι ξεχωριστά γεμάτη, από όμορφες στιγμές αγάπης, μόνο για εσάς τους δύο.

happy baby