Είναι καθαρή η παραλία, μαμά;

ΕκτύπωσηΕκτύπωση

καθαρές παραλίες για παιδιάΚάθε χρόνο γύρω στο Μάϊο, διεξάγονται μετρήσεις στις παραλίες ώστε να δοθούν όλες οι πληροφορίες στους κολυμβητές σχετικά με την καταλληλότητα ή όχι, κάποιας παραλίας.

 

Η εφαρμοφή CleanBeaches και ο κ.Γ.Εγγλέζος, συγκέντρωσαν όλες αυτές τις μετρήσεις και έτσι πλέον έχουμε την δυνατότητα να δούμε ποιές παραλίες είναι κατάλληλες για κολύμπι για εμάς και την οικογένειά μας και ποιές είναι επικίνδυνες.

 

Πρέπει να ομολογήσω ότι κάποιες παραλίες που βρέθηκαν επικίνδυνες με εξέπληξαν. Κάποιες άλλες, μου ήταν πάνω κάτω γνωστές λόγω της θέσης τους. Όμως επειδή μεγαλώνω παιδιά και είμαι αυτός που αποφασίζει για το που θα κολυμπήσουμε, τις μελέτησα μία μία. Γιατί ναι μεν θέλω να βρεθώ με φίλους & συγγενείς και να διασκεδάσουμε όλοι μαζί, αλλά μπροστά στην υγεία της οικογένειάς μου δεν βάζω τίποτα. Οπότε όσο κι αν σας «ξεβολέψει» από την συνήθειά σας μιά παραλία που ενδεχομένως βρείτε επικίνδυνη καλύτερα να πάρετε τα ...κουβαδάκια σας και να πάτε σε μία άλλη παραλία καθαρότερη, καθώς υπάρχουν ευτυχώς πάρα πολλές!

 

Όταν μπείτε στην εφαρμογή, εκτός από την εικάνα της Αττικής και τις εικονιζόμενες παραλίες, κοιτάξτε πάνω δεξιά και θα δείτε μία επιλογή «Λίστα παραλιών». Μέσα σε αυτή τη λίστα θα βρείτε σχεδόν όλες τις παραλίες.

Δείτε τις ακατάλληλες και τις καθαρές παραλίες για το 2014

 

Καλά μπάνια σε όλους μας!

 

Δείτε ακόμη: Βουτιές με ασφάλεια!

                       Ο πελαργός πάει...διακοπές!

 

 

 

Ελληνικά
happy baby