Κάθε μαμά ονειρεύεται μοναδικές στιγμές με το μωρό της.

ΕκτύπωσηΕκτύπωση

αδέλφια

Καθώς το μικρό της πλασματάκι μεγαλώνει, μέρα με τη μέρα, εκείνη αναπολεί κάθε του... κατόρθωμα! Πως την κοίταξε, πως της χαμογέλασε, πως κούνησε τα ποδαράκια του στον αέρα, πως μαγεύτηκε από τον ήχο της φωνής της. Κάθε μαμά είναι μοναδική και έτσι θέλει να είναι και η σχέση με το μωρό της.

Και η αλήθεια είναι ότι αν βρεθείς σε μια παρέα μαμάδων, θα απολαύσεις...μαμαδοκουβέντες, με πρωταγωνιστές ποιούς άλλους; Tα μικρά τους αγγελούδια.

Και επειδή κάθε μαμά, εκτός από μοναδική είναι και ...κουκουβάγια, οι συζητήσεις μοιάζουν  ατέλειωτες.Και χαίρονται τόσο πολύ ακούγοντας τις άλλες μαμάδες, μαθαίνοντας από αυτές, συγκρίνοντας τις εμπειρίες τους με τα μωρά τους, καθώς μοιράζονται  μαζί τους συμβουλές, συνταγές και οδηγίες για το θηλασμό, το ρέψιμο, το μπάνιο, & το άλλαγμα που καμιά δεν θέλει να αποχωριστεί την άλλη.

Και κάθε τέτοιο διάλλειμα για χαλαρή κουβέντα,χαρίζει στις νέες μαμάδες, μια γαλήνη και τους φτιάχνει την διάθεση, ώστε να αντέξουν κάθε ξενύχτι, κάθε κούραση, ώσπου ο μικρός πολύτιμος θησαυρός τους να...κοιμηθεί! Και όλοι ξέρουμε πόσο πολύτιμος είναι ο ύπνος για μαμάδες & παιδιά.

Όταν το μωρό μου κοιμάται, αισθάνομαι ότι μου έχουν κάνει ένα ...δώρο, μας έστειλε ένα tweet η φίλη μας η Σόνια.

Δεν αλλάζω με τίποτα, τη χαρά που νιώθω. Την αίσθηση της πληρότητας όταν κρατώ το μωρό μου στην αγκαλιά καθώς το παίρνει ο ύπνος και νιώθω το κεφαλάκι του να βαραίνει και ακούω την ανάσα του. Δεν θέλω να τον αφήσω από τα χέρια μου, μας λέει η Εύη. Μόνο να γινόταν να κοιμηθεί λίγο παραπάνω τις νύχτες...συμπληρώνει.

Ο ύπνος είναι ίσως αυτό που στερείται κάθε μαμά, κάθε γονιός. Και κάθε μωράκι  είναι η αλήθεια ότι αναπτύσσει διάφορες συνήθειες, ανάλογα με το πως αντιμετωπίζουν το θέμα του ύπνου οι γονείς του.

Μπανάκι, ημίφως, απαλές κινήσεις κατά την άλλαγμα της πάνας στην διάρκεια της νύχτας, όταν ξυπνά για να φάει, είναι ένα μυστικό που ξέρει καλά η αγαπημένη πάνα Libero.

Γίνεται έτσι πιο σταθερή & πιο απορροφητική, με ακόμη μεγαλύτερη απαλότητα να χαιδεύει το δερματάκι του μωρού και βεβαίως πιο λεπτή, έτσι ώστε το μωράκι να αισθάνεται ελεύθερο να κινηθεί...όταν ζουζουνίζει!

Και για τον μπαμπά όμως οι αγαπημένες πάνες της μαμάς & του μωρού έχουν ένα ξεχωριστό δώρο.Κυκλοφορούν ήδη τα νέα πακέτα Value pack, με μειωμένη τιμή, για περισσότερες στιγμές αγάπης & απαλότητας, κάθε φορά που φροντίζουν το μωράκι τους. Και κάθε στιγμή μαζί του, γίνεται μια ακόμη πολύτιμη στιγμή αγάπης. Κάθε άλλαγμα, γίνεται χάδι, βλέμμα, χαμόγελο.

Και ξέρετε πόσες φορές θα χρειαστεί να αλλάξετε την πάνα του μωρού σας, ώσπου αυτό να μεγαλώσει; Μην τρομάξετε με τον αριθμό που θα διαβάσετε, αλλά αυτές οι φορές ανέρχονται σε 4.500!Ναι είναι αλήθεια.

Όμως σκεφθείτε, ότι πολύ εύκολα μπορείτε να μετατρέψετε αυτές τις στιγμές, σε 4.500 στιγμές αγάπης με το μωρό σας και να μοιραστείτε μαζί του λογάκια, τραγουδάκια, γαργαλητά & χάχανα. Μπορείτε να  του κάνετε μασάζ, να το περιποιηθείτε, εξασφαλίζοντας εύκολα & προπαντός οικονομικά, τις καλύτερες στιγμές αγάπης μόνο για σας τους δύο.

Και αν θέλετε να μάθετε περισσότερα και να κερδίσετε & δώρα  επισκεφθείτε απλά την διεύθυνση www.LoveEveryMoment.gr

happy baby