Ο μισθός της μαμάς!

ΕκτύπωσηΕκτύπωση

μαμά και γιός

Η δυσκολότερη δουλειά στον κόσμο είναι η δουλειά της μητέρας.Είναι δουλειά εξαντλητική και σίγουρα κακοπληρωμένη. Δεν έχει άδειες,δεν δίνει ρεπό και έξοδο τα Σαββατοκύριακα.

 

Προσφέρεις  το 100% του χρόνου σου, για 24 ώρες κάθε ημέρα σε κάποιον άλλον που εξαρτάται απόλυτα από εσένα και παρόλα αυτά, ακούς έντονη κριτική, από...δύσκολους πελάτες. Γίνεστε μητέρα και την ίδια στιγμή γίνεστε μαγείρισσα, καθαρίστρια, σωφέρ, γιατρός, παιδαγωγός, δασκάλα, διαιτητής ενίοτε και  νοσοκόμα.

Αν ήταν κανονική δουλειά, ποιά θα έπρεπε να ήταν η αμοιβή σας;

 

Αν και δεν ακούγεται ακριβώς ως η «δουλειά» των ονείρων μας, όλες σχεδόν οι γυναίκες θέλουμε να κάνουμε αυτή την συγκεκριμένη δουλειά.Γιατί αυτή η δουλειά, έχει ένα μεγάλο προσόν.Είναι ε-ξ-α-ρ-ε-τ-ι-κ-ή!

 

Η  δουλειά της μαμάς, είναι η καλύτερη στον κόσμο και όσες από εμάς που ανήκουμε σε αυτό το σωματείο, πληρωνόμαστε μετρητοίς με φιλιά, αγκαλιές, ζωγραφιές και σημειώματα με υπέροχα λογάκια που κρατούν για πάντα.

 

Η γνωστή σε όλους μας εταιρεία Inteflora, μία υπηρεσία που βοηθά να στέλνουμε λουλούδια όπου θέλουμε, έφτιαξε μία έξυπνη εφαρμογή-παιχνίδι για να υπολογίζουν οι μαμάδες πόσα χρήματα θα έπρεπε να ήταν η αμοιβή τους εάν πληρώνονταν για τις υπηρεσίες που προσφέρουν καθημερινά,φροντίζοντας και μεγαλώνοντας τα παιδιά τους,

 

Είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι, οπότε όταν οι υποχρεώσεις σας σας επιτρέψουν ένα μικρό...διάλειμμα από τις καθημερινές σας υποχρεώσεις, υπολογίστε τον μισθό σας!

Εμείς θα προτείναμε να το κάνετε και οι μπαμπάδες και να βάλετε τις δικές ώρες στην πλατφόρμα υπολογισμού, για να δείτε μήπως πρέπει κι εσείς ή να αυξήσετε τις ώρες που προσφέρετε τις δικές σας υπηρεσίες ή να ζητήσετε... αύξηση!

 

 

Πηγή iefimerida.gr

 

category: 
happy baby