Παπουτσάκια για μικρές πριγκίπισες!

ΕκτύπωσηΕκτύπωση

shoes with swarofski

Ξεχωριστά παπουτσάκια, για υπέροχα πατουσάκια!

Πόσες φορές δεν έχετε αποκαλέσει «πριγκίπισσα» τον μικρό σας θησαυρό; Αμέτρητες...Ψάξαμε λοιπόν και βρήκαμε τρόπους για να κάνετε ξεχωριστά τα παπουτσάκια της μικρής σας. Μπορείτε σίγουρα να τα προμηθευτείτε και από ένα κατάστημα, όμως δεν θα ήταν ωραίο, το πρώτο της ζευγάρι ...γοβάκια, να ήταν φτιαγμένο εξ΄ολοκλήρου από τα χεράκια σας; Θα ήταν σίγουρα ένα υπέροχο μοναδικό αναμνηστικό!

Σας δίνουμε λοιπόν διάφορες ιδέες, για να κατασκευάσετε μόνες σας, εσείς οι ακαταπόνητες και καλλιτεχνικής φύσεως μανούλες, ξεχωριστά παπουτσάκια για τα μικρά πατουσάκια που λατρεύετε...

Ότι χρειάζεστε θα το βρείτε στα καταστήματα με είδη ραπτικής & διακόσμησης κοσμημάτων. Μπορείτε να προμηθευτείτε είτε έτοιμες τρέσες, σε διάφορα χρώματα, που θα τις ράψετε ή θα τις κολλήσετε μόνες σας, είτε έτοιμα κρυσταλλάκια και άλλα διακοσμητικά, τα οποία στη συνέχεια θα κολλήσετε με προσοχή, πάνω στα παπουτσάκια που θα επιλέξετε.

Κρυσταλλάκια και διακοσμητικά σε διάφορα μεγέθη και χρώματα, θα βρείτε στα καταστήματα με faux bijou τα οποία υπάρχουν στο κέντρο της Αθήνας, όπως για παράδειγμα στην οδό Κολοκοτρώνη και στα γύρω στενά.

Με σύντροφο την φαντασία σας, μπορείτε να διακοσμήσετε υπέροχα τα παπουτσάκια και να μην μοιάζουν με κανέναshoes witth svarofski άλλο ζευγάρι.

Επίσης μπορείτε να στολίσετε με τον ίδιο τρόπο, το κουτάκι στο οποίο θα τα τοποθετήσετε ή με το οποίο θα τα προσφέρετε, ως δώρο, καθώς μια τέτοια ιδέα, σίγουρα θα ενθουσιάσει τις φίλες σας, εάν είστε θεία ή νονά!

Αυτό που χρειάζεται να θυμάστε, είναι ότι εάν αποφασίσετε να κάνετε τα παπουτσάκια....εντελώς πριγκιπικά και κολλήσετε κρυσταλλάκια στη σόλα, το παιδάκι δεν πρέπει να βαδίσει, πάνω σε αυτά, όχι για να μην χαλάσουν τα παπούτσια, αλλά για το καλό του παιδιού και μόνον, καθώς μπορεί να πληγωθούν τα ποδαράκια του.

Αυτού του είδους τα παπουτσάκια, είναι για κοριτσάκια που δεν περπατούν ακόμη.

Γιατί όπως και να το κάνουμε, κάθε πριγκήπισσα...την μεταφέρουν στα χέρια!

Καλή επιτυχία!

shoes with pearls

happy baby