Συμβουλές για γονείς

Lee Collection Φθινόπωρο-Χειμώνας 2015

κοπέλλα στο μπαλκόνι

WOMEN Fall/Winter 2015

 

Πλούσιοι τόνοι του έντονου μαύρου, απαλές αποχρώσεις του γκρι και ιδιαίτερες λεπτομέρειες: η συλλογή Lee® Women Φθινόπωρο Χειμώνας 2015 παρουσιάζει τα must-have κομμάτια του φετινού χειμώνα αλλά και τις ιδιαίτερες τεχνικές με τις οποίες δουλεύονται τα denim υφάσματα με  πραγματική ένταση.

 

Μαύροι και γκρι τόνοι συνυπάρχουν με το κλασικό μπλε για να δημιουργήσουν μια σκοτεινή, χειμερινή συλλογή από εξαιρετικά denim κομμάτια που ακολουθούν τις σύγχρονες τάσεις της μόδας. Κερωμένα υφάσματα δανείζουν την αίσθηση της λεπτής και απαλής υφής με ματ τελείωμα στις 3 iconic skinny γραμμές της Lee®: Scarlett, Skyler και Toxey

 

Η κατά τόπους λεύκανση, το πλύσιμο με ελαφρόπετρα αλλά και οι σκληρές επεξεργασίες δημιουργούν χαρακτηριστικά look με κάθε ένα από τα jean να έχει δουλευτεί στο χέρι για να δημιουργηθεί ένα έντονο, ιδιαιτέρως «αγαπητό από παλιά» look σε μια ποικιλία εφαρμογών. Το επίπεδο ποιότητας είναι το ανώτατο, ακόμα και στα πολύ street casual κομμάτια της Lee®. – με διάφορα μπαλώματα και σκισίματα στο γόνατο – τα οποία έχουν μια εκλεπτυσμένη και ποιοτική αίσθηση.

 

Η Lee®παρουσιάζει δύο νέες γραμμές αυτή τη σεζόν: τη slim, ίσια γραμμή Emlyn, με τσέπες στο πίσω μέρος, οι οποίες κολακεύουν τη σιλουέτα και τη γραμμή Annetta με τη slim εφαρμογή της και τη μεγάλη καμπάνα – μια σύγχρονη εκδοχή του κλασικού κοψίματος. Και οι δύο εντάσσονται στο εντυπωσιακό πορτοφόλιο της Lee® το οποίο περιλαμβάνει τη super skinny γραμμή Toxey, τη σύγχρονη slim γραμμή Jade και τη γραμμή Joliet σε boot cut. Γραμμές εμπνευσμένες από τη δεκαετία του ‘90 όπως η Mom, η ψηλόμεση Skyler και η Sallie, η slim, χαλαρή, better-than-boyfriend γραμμή που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις είναι εκείνες που αποτελούν την άλλη όψη του νομίσματος για τις skinny γραμμές της Lee®.

Με το κάθε κομμάτι να είναι άψογα σχεδιασμένο ούτως ώστε να ταιριάζει απόλυτα με τα denim της Lee®, η συλλογή Φθινόπωρο Χειμώνας 2015 αποτελείται από χαριτωμένα T-shirts, πουκάμισα με έντονα print, φούτερ και πλεκτά – κάποια από τα οποία διαθέτουν μια Lurex λάμψη, ενώ άλλα μια απολαυστικά ασυνήθιστη, χειροποίητη όψη.

 

Τα πανωφόρια είναι βασισμένα στα ανανεωμένα Lee® icon: νέες εκδοχές των Lee® Rider Jacket και Lee® Slim Sherpa. To Lee® Skinny Bib μεταμορφώνεται σε ένα τρομερά χαριτωμένο στενό πανωφόρι με ιδιαίτερες λεπτομέρειες.

 

Σκουρόχρωμοι denim τόνοι, σπάνια κερωμένα υφάσματα και έντονες τεχνικές συναντούν φρέσκες, νέες και κολακευτικές για τη γυναικεία σιλουέτα γραμμές, φαρδιά πουκάμισα και top, καλής ποιότητας πλεκτά και πανωφόρια. Μια κολεξιόν με πραγματική εξειδίκευση στο denim, η ανανέωση των τριών iconic κομματιών της Lee® και πολλές εκπλήξεις: αυτή είναι η σύνθεση της συλλογής Lee® Women Φθινόπωρο Χειμώνας 2015.

happy baby