Συμβουλές για γονείς

McArthurGlen - Τα μυστικά του φθινοπώρου

μοδα φθινοπωρινή

 

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗ ΝΕΑ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΤΟΥ ΕΚΠΤΩΤΙΚΟΥ ΧΩΡΙΟY McARTHURGLEN

 «ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ»

 

Το Φθινόπωρο είναι ήδη εδώ και το εκπτωτικό χωριό McArthurGlen σας παρουσιάζει την τελευταία του καμπάνια Tα Μυστικά του Φθινοπώρου”. 

Η εποχή του φθινοπώρου, που χαρακτηρίζεται από ζωηρούς, χρυσαφένιους και κομψούς τόνους, είναι η ιδανική εποχή του χρόνου για να ανανεώσετε τη γκαρνταρόμπα σας με κομμάτια που «θα κάνουν θαύματα» στις καθημερινές σας εμφανίσεις – διαχρονικά essential κομμάτια, όπως το αγαπημένο λευκό πουκάμισο, το καλό μάλλινο παλτό που μπορεί να φορεθεί με όλα και τα πολυαγαπημένα τζιν.

Αυτός ο συνδυασμός των βασικών και διαχρονικών κομματιών με τα κλασσικά κομμάτια των “ονείρων” σας έχουν ως αποτέλεσμα την απόλυτη φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα.

 

Για το λανσάρισμα της καμπάνιας Tα Μυστικά του Φθινοπώρου”, το McArthurGlen μίλησε με 5,000 καταναλωτές, άντρες και γυναίκες, από όλη την Ευρώπη σχετικά με τα ρούχα και αξεσουάρ που επενδύουν περισσότερο  όπως επίσης και πού μπορούν να βρουν τα komm;atομμάτια που ονειρεύονται.

Οι συνεντεύξεις πραγματοποιήθηκαν στη Βρετανία, τη Γαλλία, τη Γερμανία και την Ιταλία με τις γενικές διαπιστώσεις να αποκαλύπτουν περισσότερες ομοιότητες παρά διαφορές.

Ο μέσος όρος των γυναικών και των τεσσάρων χωρών διάλεξαν την ψηλή μπότα ως απαραίτητο κομμάτι για να επενδύσουν, το οποίο ακολουθούν το μάλλινο παλτό και τα ankle boots. Οι άντρες διάλεξαν σαν πρώτη επιλογή το jacket για casual εμφανίσεις και φυσικά τα τζιν.

Όσον αφορά τον τύπο των ρούχων που απολαμβάνουν να φορούν περισσότερο άνδρες και γυναίκες, η ομόφωνη απάντηση αντρών και γυναικών και των τεσσάρων εθνικοτήτων ήταν – κο συνδυασμός κλασσικού t-shirt και τζιν.

Η Shaeren McKenzie, Marketing Director του McArthurGlen Group δήλωσε: «Όλοι βρίσκονται στην αναζήτηση του τέλειου λευκού πουκάμισου, του μικρού μαύρου φορέματος ή των τζιν που θα εφαρμόζουν τέλεια. Το μήνημα της καμπάνιας Tα Μυστικά του Φθινοπώρου” είναι ότι αυτά τα κομμάτια που αξίζει να επενδύσει κάποιος είναι τώρα περισσότερο προσιτά από ποτέ και μπορεί κανείς να τα βρει στα 21 Designer Outlets, 30 – 70% πιο φθηνά, όλο το χρόνο.»

Η καμπάνια θα τρέξει και στις εννέα χώρες που έχουν McArthurGlen Designer Outlets: Αυστρία, Βέλγιο, Καναδά, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ιταλία, Ολλανδία και Αγγλία. Θα επικοινωνηθεί επίσης σε αγορές – κλειδιά όπως της Κίνας, της Νότιας Κορέας, της Ρωσίας και της Νοτιοανατολικής Ασίας, όπου εντοπίζονται οι ταξιδιώτες με την μεγαλύτερη επενδυτική ικανότητα παγκοσμίως όπως επίσης και κύριοι αγοραστές των McArthurGlen Designer Outlets.

Για την μεταφορά σας στο εκπτωτικό χωριό, μπορείτε να εξυπηρετηθείτε με το λεωφορείο 319 από το σταθμό μετρό Δουκίσσης Πλακεντίας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δρομολόγια επισκεφθείτε το mcarthurglenathens.gr.

Για όσους έρχεστε με το αυτοκίνητό σας, μπορείτε να απολαμβάνετε δωρεάν parking.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα  www.mcarthurglengroup.com και το facebook.com/McArthurGlenAthens.

happy baby